Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g14g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g47kcal0.4g2.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko17g24kcal0.2g1.3g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.1g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g136kcal1.2g7.5g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357