Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa0.7g2.4kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.6g0.3kcal0g0g0g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5.5g18kcal1.5g0g1.3g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g1g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Aurajuusto2.3g7.9kcal0.5g0g0.7g0g
Mozzarella Lovilio Lidl3.4g11kcal0.9g0.1g0.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.6g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g116kcal7.6g0.2g9.8g1g
Valittu annoskoko17g58kcal3.8g0.1g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g29kcal1.9g0.1g2.5g0.3g
Arvot/100g100g335kcal22g0.6g28.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249