Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g5.5g7.1kcal0.8g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g2.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g2.1g7.9kcal0.2g1.4g0.1g0.1g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g2.1g2.3kcal0.5g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.4g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g47kcal3.8g3.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko17g24kcal1.9g1.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal1g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g136kcal10.9g9.2g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366