Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 2.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g89kcal1.4g15.8g2.2g0.6g
Valittu annoskoko18g45kcal0.7g7.9g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g22kcal0.4g4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g255kcal4g45.1g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154