Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai5.5g20kcal0.3g1.7g1.4g0.1g
Pinaattipakaste 150g2g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 2.7g8.2kcal0.5g0g0.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots0.7g4.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2.7g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g76kcal2.8g3.8g5.6g0.4g
Valittu annoskoko17g38kcal1.4g1.9g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal0.7g1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g220kcal8.1g11g16.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218