Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g6.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli1g0.3kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 2.1g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g4.5g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kesäporkkana (Pirkka)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g25kcal1.2g3g0.8g0g
Valittu annoskoko17g13kcal0.6g1.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.3g0.8g0.2g0g
Arvot/100g100g73kcal3.4g8.6g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957