Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen8.2g11kcal1.4g0.2g0.7g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g2.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g4.6g12kcal0.5g2.2g0.1g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 1.8g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g49kcal4g5g1.8g0g
Valittu annoskoko17g25kcal2g2.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal1g1.3g0.5g0g
Arvot/100g100g142kcal11.5g14.4g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902