Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g7.8g5.6kcal0.1g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g30kcal2.2g2.6g1g0g
Valittu annoskoko17g15kcal1.1g1.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.6g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g87kcal6.3g7.5g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673