Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.4g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.6g2kcal0.3g0.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.7g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0.1g
Kauralese 1.8g6.6kcal0.3g0.8g0.1g0.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.8g11kcal0.4g0.1g1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%4.4g10kcal1.3g0.1g0.5g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g81kcal5.8g2.8g4.8g1.4g
Valittu annoskoko18g41kcal2.9g1.4g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal1.5g0.7g1.2g0.4g
Arvot/100g100g232kcal16.6g8g13.7g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658