Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g5g24kcal0.4g2.6g1.4g0g
Hermesetas-jauhe0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.4g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g144kcal3.2g5.6g12.4g0.4g
Valittu annoskoko18g72kcal1.6g2.8g6.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g36kcal0.8g1.4g3.1g0.1g
Arvot/100g100g411kcal9.1g16g35.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038