Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)15g6.7kcal0.5g0.7g0.2g0g
Ohrasuurimo 2.5g8kcal0.2g1.6g0g0.2g
Kauralese 0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g32kcal1.6g4.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko18g16kcal0.8g2.4g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.4g1.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g90kcal4.6g13.7g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993