Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.8g7.4kcal0g1.8g0g0g
Fariinisokeri1.8g7.4kcal0g1.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g4.4g3.7kcal0g0.8g0g0.1g
Voi 0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suklaa tumma 1.8g9kcal0.1g1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g108kcal1.6g17.4g3.2g0.8g
Valittu annoskoko17g54kcal0.8g8.7g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g27kcal0.4g4.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g309kcal4.6g50g9.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181