Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.7g19kcal0g0g2.1g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g2.7g13kcal0.1g1.6g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g122kcal1.6g14.2g6.2g0.2g
Valittu annoskoko18g61kcal0.8g7.1g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g31kcal0.4g3.6g1.6g0.1g
Arvot/100g100g348kcal4.5g40.3g17.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594