Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita6.5g21kcal0.7g4.2g0.1g0.8g
Vehnäjauho, sunnuntai4.2g15kcal0.5g3g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 5.2g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g92kcal2.8g15.6g1.8g1.8g
Valittu annoskoko17g46kcal1.4g7.8g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna9g23kcal0.7g3.9g0.5g0.5g
Arvot/100g100g263kcal8g44.8g5.2g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760