Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 5.5g20kcal0.4g4.3g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 5.5g9kcal1.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valkoviini kuiva 1.6g1.1kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g0.6g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g2g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g77kcal4.4g9.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko18g39kcal2.2g4.9g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal1.1g2.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g218kcal12.4g27.7g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680