Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g8.8g13kcal1.7g0g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g0.9g2.8kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g5.8kcal0g0.1g0.6g0g
Eldorado sinihomejuusto0.9g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g63kcal4g0.6g4.8g0g
Valittu annoskoko18g31kcal2g0.3g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal1g0.2g1.2g0g
Arvot/100g100g177kcal11.3g1.7g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300272