Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)7.3g8.1kcal1.6g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.4g3.1kcal0g0g0.3g0g
Sipulikuutiot rainbow1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)3.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Punaviini 2.7g1.9kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g32kcal3.2g1g1g0.2g
Valittu annoskoko17g16kcal1.6g0.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.8g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g92kcal9.2g2.9g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351