Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g4.3g4.1kcal0.9g0g0.1g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti 3.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore2g0.2kcal0g0g0g0g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g2.7g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g31kcal2.6g1.2g1.6g0g
Valittu annoskoko18g16kcal1.3g0.6g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.7g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g88kcal7.3g3.4g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787