Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 4.7g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g2.3g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lohifilee 5.9g11kcal1.1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g38kcal2.4g2.2g2g0.2g
Valittu annoskoko18g19kcal1.2g1.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.6g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g107kcal6.8g6.3g5.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908