Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)1.8g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Parsakaali brokkoli 3.5g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu3.5g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell5.3g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g72kcal4.2g0.6g5.8g0.2g
Valittu annoskoko18g36kcal2.1g0.3g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal1.1g0.2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g205kcal11.9g1.7g16.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382