Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g4.7g12kcal0.2g0.2g1.3g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g1.8g3.3kcal0.5g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g58kcal3.4g0.8g4.8g0g
Valittu annoskoko18g29kcal1.7g0.4g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal0.9g0.2g1.2g0g
Arvot/100g100g165kcal9.7g2.3g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870