Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2.5g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Katkarapu, rainbow11g11kcal2.6g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g29kcal5.4g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko18g15kcal2.7g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal1.4g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal15.4g1.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889