Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa5.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g3.8g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g0.9g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g23kcal1.2g2.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko18g12kcal0.6g1.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g66kcal3.4g6.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193