Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 2.4g7.4kcal0.4g1.2g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.7g6kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g27kcal1.8g2.4g1g0.6g
Valittu annoskoko18g14kcal0.9g1.2g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.5g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g77kcal5.1g6.8g2.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470