Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 3.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Karpalo 3.6g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi8.7g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow1.8g6kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g17kcal0.4g3g0g0.4g
Valittu annoskoko18g9kcal0.2g1.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Arvot/100g100g49kcal1.1g8.5g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832