Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g39kcal3.2g0.4g2.8g0.2g
Valittu annoskoko18g20kcal1.6g0.2g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.8g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g111kcal9.1g1.1g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667