Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Valkuainen (100g)2.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.6g0.4kcal0g0g0.2g0g
Taloussuklaa, Fazer3.1g16kcal0.1g1.8g0.9g0.2g
Vispikerma Flora 20%7.8g17kcal0.2g0.4g1.6g0g
Marianne suklaarakeet2.3g11kcal0.1g1.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g95kcal1.6g7.6g6.6g0.4g
Valittu annoskoko18g47kcal0.8g3.8g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal0.4g1.9g1.7g0.1g
Arvot/100g100g270kcal4.6g21.7g18.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410