Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g19kcal1.2g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko18g9kcal0.6g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g53kcal3.4g3.4g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177