Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g11g4.3kcal0.5g0.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.6g13kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g51kcal2.4g6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko18g25kcal1.2g3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.6g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g144kcal6.8g17g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675