Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty11g15kcal0.5g2.9g0.1g0.4g
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 3.2g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g50kcal2.4g6g1.8g0.8g
Valittu annoskoko18g25kcal1.2g3g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.6g1.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g143kcal6.8g17g5.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311