Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2.3g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g1.2g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Flora ruokakerma 15%0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g14kcal0.8g1.2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko18g7kcal0.4g0.6g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g40kcal2.3g3.4g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798