Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 13g3.2kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g17kcal0.4g1.6g0.6g0.8g
Valittu annoskoko18g9kcal0.2g0.8g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.1g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.5g1.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664