Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss4.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%3.9g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.3g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)3.3g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Tonnikala vedessä 3.9g4.1kcal0.9g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g56kcal3.4g4.8g2.6g0.6g
Valittu annoskoko18g28kcal1.7g2.4g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal0.9g1.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g157kcal9.6g13.6g7.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047