Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.7g12kcal1g0g0.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Palsternakka 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g30kcal2.2g1.2g1.8g0g
Valittu annoskoko18g15kcal1.1g0.6g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.6g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g86kcal6.3g3.4g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929