Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.9g6.6kcal0.8g0g0.4g0g
Juusto, Valio arkijuusto1.6g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1g1.6kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.1g3kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g40kcal2.8g0.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko18g20kcal1.4g0.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.7g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g114kcal7.9g1.1g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712