Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 5.6g2kcal0.3g0.1g0g0.1g
Aura Gold homejuusto, Valio1.4g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1.6g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g20kcal1.2g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko18g10kcal0.6g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3.4g1.7g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675