Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.1g7.5kcal0.6g0g0.6g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g6.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Seiti fileitä Findus4.2g2.9kcal0.7g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g2.1g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g35kcal3g1g2.2g0.2g
Valittu annoskoko18g18kcal1.5g0.5g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.8g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g99kcal8.4g2.8g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168