Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g5.5g12kcal0.6g0.5g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6.8g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suolapähkinä 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g35kcal1.4g2.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko18g17kcal0.7g1.2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.4g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g98kcal4g6.8g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125