Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g12g8kcal0.2g1.7g0g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow0.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g28kcal1.2g3.8g0.8g0g
Valittu annoskoko18g14kcal0.6g1.9g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.3g1g0.2g0g
Arvot/100g100g80kcal3.4g10.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438