Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi0.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.9g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis2.4g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g19kcal1.2g1.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko18g9kcal0.6g0.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.4g5.1g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467