Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.2g12kcal0.9g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss0.5g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.6g8.6kcal0.1g0.1g0.9g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g49kcal2.6g0.6g4g0.2g
Valittu annoskoko18g25kcal1.3g0.3g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.7g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g138kcal7.3g1.7g11.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134