Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.4g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa5.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.5g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g19kcal1.4g1g1g0.4g
Valittu annoskoko18g10kcal0.7g0.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g55kcal4g2.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515