Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lehtiselleri 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow13g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g1.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g14kcal0.2g1.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko18g7kcal0.1g0.8g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.6g4.5g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063