Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl2.9g16kcal0.8g0.4g1.3g0.5g
Vehnälese 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.7g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6.3g23kcal1.8g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g103kcal7.2g1.8g7.6g3.6g
Valittu annoskoko18g51kcal3.6g0.9g3.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna9g26kcal1.8g0.5g1.9g0.9g
Arvot/100g100g290kcal20.3g5.1g21.5g10.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181320