KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g8.4g12kcal1.3g0.2g0.6g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 5g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g4.2g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g45kcal3.2g4.6g1.2g0g
Valittu annoskoko18g22kcal1.6g2.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.8g1.2g0.3g0g
Arvot/100g100g125kcal9g12.9g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396