Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)5.9g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 1.2g2kcal0.1g0g0.2g0g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g1.6g3.5kcal0.2g0.6g0g0.1g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g18kcal0.8g2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko18g9kcal0.4g1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g52kcal2.2g5.6g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568