Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g5.5g8.2kcal0.9g0g0.5g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g5.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g23kcal2g1.4g1g0g
Valittu annoskoko18g12kcal1g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.5g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g65kcal5.6g3.9g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902