Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta4.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g19kcal0.6g2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko18g9kcal0.3g1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.6g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390