Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.5g15kcal0.6g0.2g1.4g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)6.9g10kcal0.8g0g0.7g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g83kcal2.8g0.4g8g0g
Valittu annoskoko18g42kcal1.4g0.2g4g0g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal0.7g0.1g2g0g
Arvot/100g100g232kcal7.8g1.1g22.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703