Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 9g12kcal2g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g32kcal4.2g1.6g0.8g0g
Valittu annoskoko18g16kcal2.1g0.8g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal1.1g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g90kcal11.8g4.5g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202